Mennyi a Tenerife repülőút hossza? Mennyi idő alatt ér a repülő Tenerifére Budapestről vagy Bécsből? Tenerife hány óra repülővel? Budapest-Tenerife repülőút hossza.

Tenerifére természetesen sokféle módon el lehet jutni repülővel, többek között átszállással is. A legnépszerűbb utazási lehetőség azonban a Budapestről Tenerifére induló közvetlen Wizz Air járatok. (Kattints a linkre közvetlen Budapest-Tenerife repülőút kereséshez.)

Tenerife repülőút hossza

  • Budapest – Tenerife repülőút hossza kb. 5 és fél óra
  • Bécs – Tenerife repülőút hossza kb. 5 óra
  • Budapest – Tenerife repülőút hossza átszállás esetén 7-10 óra

Mitől függ a Tenerife repülőút hossza?

Budapestről jelenleg a Kanári-szigeteken Tenerifére van a legjobb közvetlen, átszállásmentes összeköttetés. Ezt a Wiz Air biztosítja, és kb. 5 és fél óra a repülőút hossza.

Ha esetleg más repülőtérről indulnál, vagy olyan napokon utaznál, amikor nincs közvetlen járat Tenerifére, akkor gyakran csak átszállással tudsz eljutni. Ebben az esetben a Tenerife repülőút hossza jóval több lesz, akár 7-10 óra is lehet.

A Tenerife repülőút hossza függhet még az aktuális légiforgalomtól vagy az időjárástól, a fenti adatok az átlagos menetrendi repülési időt jelentik.

Ezen kívül számolni kell még a repülőtérre kijutással, a repülőtéren legalább 1 de inkább máfél-két óra beszállási idővel, illetve a repülőtérről kijutással. Ez utóbbi általában Tenerifén gyorsan megy.