Mennyi a Gran Canaria repülőút hossza? Mennyi idő alatt ér a repülő Gran Canariára Budapestről vagy Bécsből? Gran Canaria hány óra repülővel? Budapest-Gran Canaria repülőút hossza.

Gran Canariára természetesen sokféle módon el lehet jutni repülővel, többek között átszállással is. A legnépszerűbb utazási lehetőség azonban a Budapestről Gran Canariára induló közvetlen Ryanair járatok.

Gran Canaria repülőút hossza

  • Budapest – Gran Canaria repülőút hossza kb. 5 és fél óra
  • Bécs – Gran Canaria repülőút hossza kb. 5 óra
  • Budapest – Gran Canaria repülőút hossza átszállás esetén 7-10 óra

Mitől függ a Gran Canaria repülőút hossza?

Budapestről jelenleg Gran Canariára csajka Ryanir biztosít közvetlen összeköttetést, heti egy alkalommal. Ennek a repülőútnak kb. 5 és fél óra a hossza.

Ha esetleg más repülőtérről indulnál, vagy olyan napokon utaznál, amikor nincs közvetlen járat Gran Canariára, akkor gyakran csak átszállással tudsz eljutni. Ebben az esetben a Gran Canaria repülőút hossza jóval több lesz, akár 7-10 óra is lehet.

A Gran Canaria repülőút hossza függhet még az aktuális légiforgalomtól vagy az időjárástól, a fenti adatok az átlagos menetrendi repülési időt jelentik.

Ezen kívül számolni kell még a repülőtérre kijutással, a repülőtéren legalább 1 de inkább máfél-két óra beszállási idővel, illetve a repülőtérről kijutással. Ez utóbbi általában Gran Canarián gyorsan megy.